Sunday, April 15, 2012

Newtown Hotel Collapse

At first it looked like another fire; although in the end it was 'just' a collapse. Renovations for the Newtown Hotel have been delayed while repairs are done to the floor and wall collapse last month.


Watkins Street remains closed during the emergency remedial repairs; who knows, the closure may become permanent if there aren't too many complaints ! In the mean time the developers may want to think twice before applying cacky green paint.Thanks to Detective Chow - I've updated this post with a video of the demolition of the side wall:


5 comments:

 1. I snapped a video of them knocking down the side wall following the collapse. Check out the use of cherry picker as hammer, and the use of falling rubble to strip a tree of its foliage.

  http://www.youtube.com/watch?v=wQUK6vgiYgg&context=C452b0dcADvjVQa1PpcFMCnvpzJaMr1lNWDymWG-BUyaWOCe3jTLE=

  ReplyDelete
 2. Nicely captured ! Does this mean that Detective Chow will be reviewing Burger Fuel sometime soon ;) ?

  ReplyDelete
 3. Bookmarked this website page, will come back for more blogs.
  Matt Levine

  ReplyDelete
 4. Information on the success of the really big business. Thanks for this effort.
  Sons of Essex

  ReplyDelete
 5. Khi dành phần đời còn lại của mình bằng việc mang niềm vui đến cho mọi người thì những con người ấy đã tìm thấy niềm vui thật sự của cuộc sống, fucoidan họ nhận ra niềm vui và hạnh phúc đến một cách tự nhiên khi mình mang niềm vui đến những người khác, liều dùng Fucoidan và thật kì diệu khi gần đến những ngày cuối cùng của số mệnh đã định trước họ chợt thấy mình vẫn khỏe mạnh chẳng có dấu hiệu gì là sắp chết, Fucoidan giá bao nhiêu rồi họ nhận ra cuộc sống đã cho mình một cơ hội nữa để làm lại cuộc đời sống những phút giây ý nghĩa mang lại niềm vui cho mình và tha nhân. Fucoidan Nhật Bản Fucoidan kích thích khả năng miễn dịch của cơ thể, ngăn ngừa sự hình thành của khối u, đồng thời có tác dụng làm chậm quá trình oxy hóa, Fucoidan có tốt không ức chế quá trình sự phát triển mạch máu mới của tế bào ung thư, từ đó loại bỏ nguồn cung cấp chất dinh dưỡng cho các tế bào ung thư.

  ReplyDelete